Conference League

Τσορμπατζόγλου: «Δεν περιμένουμε εκπλήξεις από Λουτσέσκου στο Ζάγκρεμπ»

Ο Δημήτρης Τσορμπατζόγλου μετέφερε από το Ζάγκρεμπ τα τελευταία νέα πριν την πρώτη μάχη του ΠΑΟΚ με τη Ντινάμο στο Ζάγκρεμπ.

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου δεν πρόκειται να παρεκκλίνει από τη γνωστή και πετυχημένη συνταγή του ΠΑΟΚ στον πρώτο αγώνα με τη Ντινάμο στο Ζάγκρεμπ για το Conference League, όπως τόνισε ο απεσταλμένος του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 από την Κροατία, Δημήτρης Τσορμπατζόγλου.

«Δεν περιμένουμε κάποια μεγάλη έκπληξη. Ο Κοτάρσκι θα είναι στο τέρμα, ο Κεντζιόρα με τον Κουλιεράκη στόπερ, Ότο και Μπάμπα στα άκρα της άμυνας, Μεϊτέ με Οζντόεφ στα κεντρικά χαφ, ενώ μπροστά Τάισον, Ζίβκοβιτς και Κωνσταντέλιας με τον Μπράντον στην κορυφή της επίθεσης. Εκτιμώ πως Σβαμπ και Ντεσπόντοφ θα έρθουν από τον πάγκο. Οι απουσίες των Σαμάτα και Ζ. Ζίβκοβιτς δεν είναι σημαντικές, γιατί πρόκειται για παίκτες που δεν είναι στα βασικά πλάνα», ανέφερε.

Παράλληλα στάθηκε στα δρακόντεια μέτρα ασφαλείας που υπάρχουν για όλα τα μέλη της ελληνικής αποστολής στο Ζάγκρεμπ, αλλά και στο πόσο πολύ οι Κροάτες υπολογίζουν τη δυνατότητα του ΠΑΟΚ να «χτυπούν» στις αντεπιθέσεις.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x